Sanitair

Installatie

Gaat u bouwen of renoveren? Wenst u uw oude badkamer te vernieuwen?
Dan kan u bij ons terecht voor de volledige installatie van uw sanitair en afvoerleidingen.
Wil u een nieuwe wc installeren of een kraan vervangen? Ook voor deze zaken kan u op ons rekenen.

Neem vrijblijvend contact en wij helpen u graag verder.

Regenwaterrecuperatie

Door het opvangen van regenwater en dit te gebruiken in uw huishouden kan u fors besparen op uw waterfactuur.
U kan regenwater gebruiken voor het spoelen van de toiletten, het besproeien van de tuin of voor de wasmachine. Zo kan u uw totale waterverbruik tot 50% verminderen.
U kan bij ons terecht voor een volledige installatie van regenwaterrecuperatie.
Zo zal er eerst een regenwaterput in de grond worden gestoken waar al het regenwater in wordt opgevangen. Daarna zal er een regenwaterpomp komen om dit water aan te zuigen naar een filter. Nadat het water gefilterd is, is het klaar voor gebruik in wc’s of de wasmachine.
Ook voor het vervangen van filters of regenwaterpompen kan u ons contacteren.

Waterbehandeling

Kalk in drinkwater kan ernstige schade veroorzaken aan uw sanitaire installaties. In regio’s met ‘hard’ water (waar veel kalk in zit) kan er zonder waterbehandeling jaarlijks tot 12 kg kalkafzetting zijn in de leidingen. Op termijn zal dit tot verstoppingen leiden waarna de leidingen vervangen moeten worden.
Om kalkafzetting te voorkomen kan u het water behandelen. Hiervoor kan u de klassieke waterontharder plaatsen waar met behulp van zouten de kalk in het drinkwater geneutraliseerd wordt.
U kan eveneens kiezen voor een filtersysteem dat minder plaats in neemt en kleine onzuiverheden zoals kalk filtert.
Om uw sanitaire – en Cv-installatie optimaal te beschermen is de combinatie van zowel een waterontharder als een filter aan te raden.

De waterontharders en waterfilters van BWT staan garant voor een kwalitatieve werking en zijn bovendien eenvoudig in gebruik en onderhoud.
Neem gerust contact met ons op indien u meer informatie wenst over waterontharders of waterfilters.

Zelfbouw

Wil je graag je sanitaire installatie zelf uitvoeren, ook hierbij kunnen wij je met raad en daad bijstaan. Wij leveren complete zelfbouwpakketten op maat van uw specifieke wensen en eisen. Allereerst worden uw bouwplannen overlopen waarna er een compleet zelfbouwpakket geleverd wordt inclusief legplan, collectoren, leidingen (legplan, advies, aansluiting meter)
Ook bij het plaatsen van uw afvoeren kunnen wij u bijstaan. Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte!