Samen met u bekijken wij uw plannen en stellen een elektriciteitsplan voor u op. Hierna plaatsen wij alles zoals overeengekomen en laten de installatie keuren door een erkend keuringsorganisme. Zo bent u zeker van een kwaliteitsvolle installatie.

Voor uw woning kan u kiezen uit verschillende ‘systemen. Zo kan u een <b>‘klassieke’ installatie </b>installeren, deze maakt gebruik van aan/uit schakelaars om de lichtpunten te bedienen

Indien u graag meer automatisering van uw woning en zijn slimme toestellen zou willen, kan u een domotica systeem plaatsen. Hiermee kan u via uw smartphone vanop afstand uw woning gaan aansturen of kan u tijdsprogramma’s installeren om uw woning een bewoonde indruk te geven tijdens uw afwezigheid. U kan ook bv de rolluiken programmeren, uw ventilatie of Cv-installatie aansturen, uw videosysteem koppelen,…

Kortom met een domotica systeem zijn de mogelijkheden eindeloos.

Wenst u in uw bestaande woning een <b>domotica systeem</b> te installeren? Ook dit is mogelijk! Het is niet nodig om de bekabeling te vervangen dus u heeft geen kap- of breekwerk. U kan zo op een snelle en propere manier genieten van domotica en al zijn mogelijkheden.

<h3>Kleine interventies of reparaties</h3>
Een stopcontact bijplaatsen, de zekeringkast aanpassen of vernieuwen, de elektriciteitsplannen uittekenen,… Ook voor deze kleinere werkjes kan u op ons een beroep doen.