Installatie

Wenst u voor uw nieuwbouw of renovatie een gascondensatieketel te installeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Als erkend installateur van Viessmann, Vaillant en Immergas kunnen wij u toestellen van verschillende topmerken aanbieden.
Dankzij de kwaliteitsvolle toestellen en installatie kunnen wij u een garantie van 5 jaar op Viessmann en 6 jaar op Immergas aanbieden. Zo bent u de jaren na installatie zonder zorgen en ben u gegarandeerd van een kwaliteitsvolle installatie.

Ketelrenovatie

Vertoont uw Cv-ketel tekenen van slijtage door ouderdom en is hij aan vervanging toe?
Door uw oude toestel te vervangen door een nieuwe gascondensatieketel is uw installatie helemaal up to date. Hierdoor zal u een pak minder verbruiken waardoor u fors kan besparen op uw verwarmingsfactuur.
Met een volledige ketelrenovatie kan u de eerstkomende 15 jaar zonder zorgen genieten van uw verwarming.
Ook de overgang van Mazout naar Aardgas kan in slechts 1 dag gerealiseerd worden!

Onderhoud & depannage

Is uw gasketel stuk of dient er een periodiek onderhoud uitgevoerd te worden?
Als erkend installateur van Viessmann, Vaillant en Immergas kan u ons voor elk gastoestel van deze merken contacteren. Na onderhoud krijgt u de nodige wettelijke attesten en zal uw cv-installatie weer optimaal werken.

Verwarmingslichamen

Vandaag de dag wordt er bij nieuwbouw vaak geopteerd voor vloerverwarming. Dit type van verwarming zorgt voor een optimale verdeling van de warmte en voor een zeer aangenaam gevoel wanneer u in de ruimte bent. Er staan ook geen radiatoren tegen de muren waardoor u extra plaats wint in uw huis.
Dit systeem werkt op lage temperaturen waardoor uw verbruik niet zo hoog is als bij verwarming met radiatoren.
Radiatoren of sierradiatoren komen in zeer veel woningen voor. Deze bestaan in alle uitzichten en kleuren en u kan bv een sierradiator gebruiken als eye-catcher in de keuken. Dit geeft een mooie uitstraling aan uw woning.
Ook de combinatie met vloerverwarming op het gelijkvloers en radiatoren op de verdiepen wordt vaak toegepast. Zo kan u de voordelen van beide systemen combineren in uw woning.

Zelfbouw

Wil je graag je centrale verwarming zelf uitvoeren, ook hierbij kunnen wij je met raad en daad bijstaan. Wij leveren complete zelfbouwpakketten op maat van uw specifieke wensen en eisen. Allereerst worden uw bouwplannen overlopen waarna er een compleet zelfbouwpakket geleverd wordt inclusief legplan, collectoren, leidingen,…
Het aansluiten van de CV-ketel wordt door onze technieker gedaan. Zo kan u tot 50% besparen op uw installatiekosten.

Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte!